Voor een andere visie

Tien redenen om op Frans te stemmen

Dit artikel delen?

De linkse kogel is door de kerk: het grote boegbeeld wordt Frans Timmermans! Het vereiste een fusie tussen de communisten van GroenLinks en de voormalige arbeiderspartij PvdA, maar nu ziet Frans zijn kans schoon om mogelijk wel premier van Nederland te worden. Dat is natuurlijk geweldig nieuws, want er is niemand zo geschikt om die eervolle functie te bekleden.

Frenske
Frans Timmermans

Daarom geef ik je tien redenen om vooral op Frans Timmermans te stemmen, hij verdient je steun, en dit is waarom!

1 – Frans houdt van lekker eten

Goed en lekker eten is belangrijk, en van een leider verwachten we dat hij het goede voorbeeld geeft. Waar Rutte nog goedkoop uit eten ging bij de lokale Chinees in Den Haag kunnen we van Frans nog wel wat meer verwachten. Niks geen Chinese rijsttafel met babi pangang, nee, Frans zal hoogstpersoonlijk de Nederlandse eetcultuur op een hoger niveau brengen. De sterren-restaurants zullen zich in de handen wrijven.

En datzelfde geldt natuurlijk voor de wijn-importeurs. Economen hebben berekend dat de komst van Frans naar Den Haag het huidige handelsoverschot met de regio Bordeaux met ongeveer acht procent zal laten dalen.

2 – Frans spreekt zijn talen

Frans is een echte polyglot, iemand die zes talen vloeiend spreekt. Dit is ideaal voor als er iemand in de Tweede Kamer per ongeluk ‘fuck’ of ‘shit’ zegt, Frans zal het direct begrijpen, en ook in de ministerraad is het natuurlijk enorm belangrijk. Ook daar worden nog wel eens buitenlandse woorden gebruikt, maar Frans krijg je daarmee niet van zijn stuk.

Dan geeft het verder ook helemaal niet meer wát hij precies zegt, als het accent maar goed klinkt!

3 – Frans is dol op de EU

Wie is er nu niet dol op de Europese Unie, door Frans soms per ongeluk ‘Europa’ genoemd? Het merendeel van de bevolking zag de Europese grondwet niet zitten in een referendum, maar gelukkig hebben wij straks Frans, en Frans zal laten zien hoe geweldig veel extra miljarden we naar Brussel kunnen sturen. Allemaal miljarden waar we vervolgens zelf niks meer mee kunnen doen, maar dat is niet erg, want in Brussel weten ze véél beter wat goed voor ons is.

4 – Frans doet gewoon lekker niks

Frans is een man van principes. Krijgt Frans per ongeluk een baantje dat hem niet helemaal bevalt dan besluit hij gewoon om strategisch niks meer te doen. Dat strategisch inzicht om gewoon wel de centen te ontvangen maar verder niks te doen is waar de bevolking naar snakt. Daar kunnen we niet genoeg van krijgen.

Frans deed echt niks

5 – Frans is dol op het klimaat

Klimaat is het belangrijkste dat er is. Ook dat moet het liefst binnen de EU geregeld worden volgens Frans. Als het aan Frans ligt regelt hij dat wij wat meer Griekse warmte krijgen, en de Grieken wat van onze kou. Dát is pas samenwerking! Met Frans kunnen de windmolens pas écht massaal worden gebouwd en de zonnepanelen massaal gesubsidieerd op de daken en in de weilanden komen, en wie wil dat nou niet? Zonder Frans zouden we zomaar een temperatuurstijging van 0,000036 graden krijgen in Nederland, stemmen op Frans is de enige optie om dat doemscenario te voorkomen!

6 – Frans liegt graag

We zijn het in Nederland al jaren lang gewend: de premier is een leugenaar. Eigenlijk weten we niet beter dan dat de premier liegt, of op zijn minst ergens geen actieve herinneringen aan heeft. Het is toch wel prettig als sommige tradities in ere worden gehouden, dus wat dat betreft kunnen we met Frans geen betere bedenken. Of het nu gaat over MH-17 of klimaat, Frans heeft wel een leugentje paraat. Fijn, dat maakt de omschakeling van Mark naar Frans niet al te groot.

7 – Frans heeft een grote villa

Er komen, zeker onder leiding van Frans, natuurlijk nog héél veel vluchtelingen en asielzoekers naar Nederland die we eigenlijk niet meer kwijt kunnen. Maar gelukkig hebben we straks Frans, onze grote leider, en die zal zeker als ons nationale boegbeeld het goede voorbeeld willen geven. Zo zijn socialisten nu eenmaal, altijd maar eerst met eigen middelen problemen proberen op te lossen, en pas in de allerlaatste plaats de staatskas gebruiken. Frans zal niet anders zijn, dus die gaat minimaal tien daklozen of asielzoekers huisvesten. Wat een goed voorbeeld!

Hier zal Frans zeker tien asielzoekers huisvesten

8 – Frans is de zoon van een timmerman

De naam verklapt het al een beetje, Frans is familie van een timmerman. Dat maakt al duidelijk wat een groots leider Frans kan zijn. Want wie was er, ruim tweeduizend jaar geleden, zo rond Jeruzalem óók de zoon van een timmerman? Het kan haast geen toeval zijn. Nomen est Omen, zouden de Romeinen zeggen. Maar die hingen hem dan weer aan het kruis, hopelijk doen ze dat nu niet.

9 – Frans is lid van het WEF

De échte beslissingen worden natuurlijk genomen in de achterkamertjes van het World Economic Forum. Tot mijn genoegen is Frans daar ook lid van, dus hij kent de juiste wegen om dealtjes te maken. We hebben een leider nodig die zo veel mogelijk achter de schermen opereert, al die openheid en transparantie past niet in de huidige tijd, dus Frans is een top-kandidaat. Bovendien komt hij als nieuwe premier weer allemaal mensen tegen die hij al goed kent, dus wat kan er mis gaan?

WEF pagina van Frans

10 – Frans houdt van angst

Volgens Frans zelf is angst de grootste drijfveer achter de politiek, en dat vindt hij mooi.

Nou heb ik daar al eerder een stuk over geschreven, de overheid is dol op angst. We kunnen van onze Frans dus verwachten dat hij dat doorzet. En wie wil er nou niet bang gemaakt worden met de angst voor de Russen, Kernenergie, Klimaat, Corona, Vogelgriep en al die andere angsten? Het geeft een heerlijk gevoel om héél erg bang te zijn, en dan getroost te worden door de Grote Bebaarde Leider Frans, die je komt troosten en je angsten wel wil wegnemen, als je maar een hoop belasting betaalt.

Conclusie:

We kunnen niet wachten tot we na 22 november Franz de Grote mogen verwelkomen als premier. Ik hoop dat mijn lezers dit steunen en ook met verve het rode potlood ter hand nemen voor een stem op Frans.
Als je het er niet mee eens bent is er maar één partij waarvan je zeker weet dat ze onze Geliefde Frans niet aan de macht zullen helpen: FVD. Maar daar moet je natuurlijk niet op stemmen.

Vond je dit artikel leuk om te lezen?

Volg deze link, en doe een éénmalige donatie of wordt vaste donateur! Eeuwige dank zal jouw deel zijn, en het maakt nieuwe artikelen mogelijk.

1 reactie

  1. Herman Lassche

    Je hebt me overtuigd. Ik wil ook dat we iemand krijgen die er voor zorgt dat onze belastingcenten bij zijn wef vriendjes komen. Ook zorgt hij er voor dat er flink wat vluchtelingen komen om de slecht betaalde klote baantjes in Nederland gaan doen. Heel aardig van hem dat hij er een paar honderd opvangt in zijn villa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Visionair des Vaderlands

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑