Voor een andere visie

Tien redenen om géén FVD te stemmen

Dit artikel delen?

Er komen weer verkiezingen aan, en dan zouden mensen kunnen overwegen om Forum voor Democratie te stemmen. Dat moet je natuurlijk niet doen! Hier de tien redenen waarom een stem op FVD een slecht plan is.

1 – FVD is voor referenda

Kijk om je heen in een winkelstraat, in de file, tijdens een concert. Ja, dat is ons volk. Dom he? Zulk dom volk moet je niet mee willen laten beslissen over belangrijke dingen. Stel je voor. Echt, de bestaande partijen weten prima wat goed is voor jou. Daar hebben ze geen referenda voor nodig. En kijk naar Zwitserland waar ze heel vaak referenda hebben. De armoede daar is niet te overzien, dat moeten we niet willen.

2 – Thierry Baudet

Goed, hij heeft een heel aantal boeken geschreven, heeft een Meestertitel op zak en een Doctorstitel, maar toch. Hij is soms wel een beetje anders dan de andere politici. We kennen in Nederland nu eenmaal de traditie dat je de kop nooit boven het maaiveld uit moet steken en die traditie is waardevol. Wat we nodig hebben in de politiek zijn vooral grijze muizen. Mensen die zich opgewerkt hebben binnen hun partij, maar verder nog nooit een echt relevant idee hebben gehad in hun leven. Dat maakt het allemaal wel zo overzichtelijk.

3 – FVD wil geen klimaatbeleid

Zoals minister Rob Jetten heeft gezegd in de Tweede Kamer zal ons klimaatbeleid, als alle modellen zouden kloppen, een temperatuurdaling van wel 0,000036 graden gaan opleveren in 2050. En dat kost dan maar enkele tientallen miljarden. De totale rekening wordt natuurlijk nog veel hoger, en dat is goed! Geld wat we aan warmtepompen, windmolens en zonneparken uitgeven kan namelijk niet door de burger worden uitgegeven, en dat is fijn, want de burger kan er misschien wel domme dingen mee doen.

Wie wil er nu niet wonen in een landschap vol windmolens die je zelden te zien zult krijgen omdat je in een 15-minuten stad woont en daar niet uit mag?

4 – FVD wil uit de EU

Nog zo’n raar plan: de EU willen verlaten. Dankzij de EU hebben vele uitgerangeerde bestuurders toch maar een mooi baantje in Brussel. Wat zouden we anders met al die mensen moeten?

Bovendien: het gaat om samenwerking. Om samen te werken moet je natuurlijk ook echt alles gezamenlijk doen, tot aan de financiële huishouding aan toe. Jij hebt toch ook een gedeelde bankrekening met al je buren? Samenwerking kan helemaal niet zonder totale eenwording, dat snapt iedereen.
FVD wil dat Nederland weer zelfstandig wordt (in dat rare brabbeltaaltje van hun noemen ze het soevereiniteit), en samenwerkt op de punten waar dat handig kan zijn. Dat moeten we natuurlijk niet willen, het is enorm belangrijk dat ook een land als Griekenland of Portugal wat te zeggen heeft over hoe wij hier leven en werken. Bovendien hebben ze ons geld hard nodig.
Als wij nu jouw geld geven aan dat soort landen, dan hoef je dat niet zelf te doen op zo’n vervelend zonnig terrasje aan de Costa. Kortom: je hoeft geen vakantiestress meer te hebben, we zorgen dat je geen geld meer hebt voor vakantie, en de behoeftige partner-landen krijgen toch jouw centjes. Als je op FVD stemt zou dat wel eens afgelopen kunnen zijn.

5 – FVD wil een asielstop

Er komen enorm veel waardevolle arbeidskrachten met hoogwaardige opleidingen binnen. Allemaal mensen die binnen enkele jaren kunnen worden omgetoverd tot modelburgers die volop belasting betalen.

Die geven we momenteel allemaal een verblijfsvergunning, een huis en als het even kan het recht op gezinshereniging. FVD wil daarmee stoppen, terwijl er nog minimaal honderd miljoen mensen van over de hele wereld naar Nederland willen komen. Dat zou toch enorm oneerlijk zijn naar al die mensen die ook graag een leuk huurhuis en bijbehorende uitkering willen ontvangen.

6 – Oekraïne

Oorlog is vervelend, maar hoort er nu eenmaal af en toe bij. FVD wil stoppen met de oorlog in Oekraïne en pleit al jaren voor een vreedzame oplossing. Dat moeten we natuurlijk niet willen, want het is toch prachtig dat er onbekende Oekraïners sneuvelen voor onze belangen?
Bovendien is het een mooie manier om van onze oude wapens af te komen zodat we daarna weer allemaal nieuwe kunnen kopen. Daarnaast zou vrede in Oekraïne betekenen dat we weer voordelig Russisch gas kunnen importeren. Lagere gasprijzen betekenen meteen ook lagere belastingopbrengsten voor de Nederlandse staat, dus dat zou enorm slecht zijn. Je zou zomaar weer eens de verwarming aan kunnen zetten in de winter of zelfs een keertje warm douchen.

7 – Het World Economic Forum (WEF)

FVD stelt allemaal vervelende vragen over het WEF, haar leider Klaus Schwab en wat er allemaal wordt besproken daar in Davos. Terwijl het WEF natuurlijk niet meer is dan een praatclubje waar wat hooggeplaatsten de toestand van de wereld bespreken in ons aller belang.

Laat onze regeringsleiders toch lekker zonder pottenkijkers hun dingen bespreken, iedereen weet dat ze dat in het landsbelang doen en er geen enkele kwade intentie achter zit. Al die vragen leiden alleen maar tot negativiteit, en het is voor de burger van geen enkel belang dat ze weten waar de regering mee bezig is. Transparantie over dat soort zaken is alleen maar vervelend.

8 – FVD doet niet aan Woke

Echt een reden om niet op FVD te stemmen: de partij kijkt naar de inhoud van de hersenpan, niet naar de inhoud van het broekje. In de huidige tijd kan dat natuurlijk niet, er dient toch minimaal een transgender op elke lijst te staan, en wel zo hoog mogelijk.

En een homo, een allochtoon die niet al te verstaanbaar Nederlands spreekt, een gehandicapte en niet te vergeten iemand met dwerggroei. De tijden dat we mensen op basis van hun vaardigheden aanstelden zijn al lang voorbij, Forum voor Democratie blijft duidelijk hangen in het verleden.

9 – De auto

Dankzij al die mooie, leuke en gezellige partijen, geheel onterecht aangeduid door FVD als ‘het kartel’, is de benzineprijs al boven de twee euro per liter en wordt autorijden gelukkig onbetaalbaar. FVD wil de auto weer ruim baan geven zodat mensen zich vrij en snel kunnen verplaatsen. Natuurlijk moeten we dat niet willen, niets zo vervelend als mensen die in vrijheid leven. Je kiest bij de verkiezingen immers het lands-bestuur. En wat valt er te besturen aan mensen die vrij zijn, die laten zich helemaal niet besturen?

Ook leuke plannetjes zoals rekeningrijden zijn bij FVD niet in goede handen, terwijl iedereen toch graag extra wil betalen voor de kilometers die hij maakt? Voor je het weet houd je aan het eind van de maand geld over in plaats van andersom.

10 – FVD wil verandering

Er is niets zo eng als echte verandering. Zeker als het om de democratie gaat. Wie wil er nou echte invloed op het bestuur? Zelf een burgemeester kiezen? Een bestuur dat de bevolking belangrijker vindt dan haar eigen baantjes. Nee, laat alles vooral zoals het is. Dat is helemaal prima.

Conclusie

Toch niet overtuigd na deze fantastische argumenten? Dan ben je natuurlijk een nazi, fascist, klimaatontkenner én heb je een hekel aan Panda’s, IJsberen en Koala’s. Dat moeten we niet willen met z’n allen!

Natuurlijk kun je ook FVD een beetje helpen met de campagne. Wil je dat? Doe dan vooral een donatie via deze link!

Vond je dit artikel leuk om te lezen?

Volg deze link, en doe een éénmalige donatie of wordt vaste donateur! Eeuwige dank zal jouw deel zijn, en het maakt nieuwe artikelen mogelijk.

27 reacties

 1. Bert

  Bedankt, je hebt me overtuigd. Ik ga definitief niet op FvD stemmen.

  • Fred

   Maar waar gaat u dàn op stemmen??

  • Arnold

   Dankjewel voor dit stuk. Zojuist lid geworden van FVD 👍🏻

  • Susanne

   Ik zou beter lezen dan zou je weten dat dit is gezet om mensen wakker te krijgen en dat fvd enige partij is die het anders wil

   • Greet

    Ben al jaren lid van de FVD, dat blijft ook zo.Vol vertrouwen voor de toekomst ermee.

  • J.H. Verburg

   Ik ben al lid van FvD. Jouw tweet maakt mij nog eens duidelijk, dat FvD de juiste keus is geweest.

   • Martijn Veerman

    Ik stem FvD. Deze 10 punten zijn juist ook waarom!

  • P Kossen

   Ik juist wel , want we hoeven helemaal NIET van het gas af, er is niks mis met CO2 ,natuurlijk voedsel voor planten, en zuurstof terug geven, wat een mooi
   Systeem, al miljoenen jaren. Electrische auto’s zijn slecht voor het milieu, en al helemaal NIET duurzaam.
   Terug naar NORMAAL 💪FVD💪 STOP DE LINKSE LEUGENAARS.

 2. Jolanda

  Ik stem Op de FvD en dat blijft zo .
  Hoop dat vele hier de humor van inzien en stemmen op jullie

  • John

   Gelukkig toch nog meer verstandige mensen als jij!

  • Susanne

   Ik blijf ook stemmen op ze en dit was niet serieus bedoeld maar meer om mensen wakker te krijgen en te zeggen waar forum voor staat en dat ze het echt anders willen. Goed lezen. Ik ben lid van forum en blijf dat ook want het is enige partij die het echt anders wil

 3. Jaap Beerman

  Gelukkig dat jullie helder maken waar FvD mee bezig is, ik ga direct mijn lidmaatschap opzeggen!

  • Susanne

   Dit was niet serieus bedoeld hoor. Je hebt niet goed gelezen dus.

  • Jan

   Dit is een hele mooie satire waarin duidelijk wordt aangegeven hoe het is gesteld met “onze democratie”

  • Sardo

   Dom schaap.
   Euhhhh Jaap.

   Er zijn teveel lullo’s al jij.
   Maar goed die groep wordt gelukkig kleiner.

  • Ruud

   Opgelazerd dan

 4. Harald

  Conclusie: er moeten juist veranderingen komen.
  Het huidige beleid maakt ons kapot.

 5. Frans

  Ik stem ondanks alles toch weer op FVD.

 6. Jan

  Gaarne hadden wij op de FVD gestemd,maar gezien het feit dat wij met een zeilboot de wereld over willen zeilen en ons dus moesten uitschrijven bij de gemeente en geen woonadres meer hebben,krijgen wij van de roverheid geen stempas dus…helaas pindakaas⚓🏝️

 7. Greg

  Het is fascinerend om te aanschouwen hoe andere politieke partijen zich hierin manoeuvreren. Het feit dat er zelfs een volledig artikel gewijd wordt aan iemands gedachtegang, met als doel om mensen ervan te weerhouden om op het FVD te stemmen, toont aan dat de betrokken partij liever ziet dat de Nederlandse bevolking een speelbal wordt van de overheid via een CBDC. Daarnaast lijkt het erop dat ze niet willen dat het toeslagenschandaal ooit wordt opgelost, en ze willen onze kinderen belasten met onzinnige opvattingen over gender. Kortom, dit bericht komt duidelijk van een links-liberale persoon die zijn eigen mening niet voor zich kan houden. Als lid van het FVD blijf ik trouw aan mijn overtuigingen.

  • K. Winkelaar

   Beste Greg, dit artikel is vooral satirisch. De schrijver (ik) is actief voor FVD

  • Sardo

   Begrijpend lezen en de satire inzien schijnt erg moeilijk te zijn.

 8. Gerhard

  hallo beste mensen
  zou zeggen niet stemmen , ten eerste het is een strafbaar te stemmen , daar nederland een provincie is van duitsland en
  dus zo wiezo ongeldig is als we stemmen , zij weten van te voren de uitslag al (manipulatie )
  af en toe oorlog hoezo ik wil vrede voor ons.
  tis klaar met politiek alles weg en geheel opnieuw een goed en eerlijk systeem bedenken samen , dat verdienen wij
  weg met voor ons te denken wij weten zelf heel goed wat we willen. ten eerste vrede en vrijheid in naam van God Amen

 9. Johan V

  Goeie sarcasme .
  Ik ben al lid van de FVD en blijf dit ook.
  Groetjes van de grootste FVD,er.

 10. Marco

  Ben al jaar of 4 lid van FvD prima zo.
  Al die andere hebben hun ziel verkocht aan de duivel.

 11. Pakreel

  Moet je dan op Wilders stemmen ? Nooit als je dit weet. Weten jullie dan wel wat Wilders op zijn satanisch kinder misbruik kerfstok heeft?
  Lijkt mij niet dat je daar een voorstander van bent om deze man nog een keer een machtsbaantje te geven.
  https://www.bitchute.com/video/NVDfxFuRXvr3/
  https://www.bitchute.com/video/zxtr1zgkKW6G/
  RITUELE KINDERVERKRACHTINGEN EN MOORD DOOR DE ELITE NL ONDERTITELD
  op 15.48 minuten
  Annemarie van Blijenburgh welke hierbij aanwezig was en in deze video’s een verklaring afgeeft van wat ze daar meegemaakt, 3 rituele kindermoorden, heeft en met wie zij daar was. O.a. Geert Wilders en Mark Rutte.
  De vrouw van Willders is leidinggevende bij Moderna, je weet wel die fijne prikjes fabrikant met een genocide agenda op de NL inwoners.

 12. Peter Vermeir

  Ik stem sowieso niet op FVD want ik ben een schaap en daar voel ik me prima bij. Lekker meedrijven met de kudde, pandemietje faken, maskertje op, experimenteel prikkie in de schouder, winkeltjes, horeca en scholen veilig op slot, gezellig avondklokje erbij… Zalig, man. Neen, die gevaarlijke complotgekken van FVD hoeven niet…bèèèèèèè…op mij te rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Visionair des Vaderlands

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑