Voor een andere visie

Levenslang voor Sigrid Kaag?

Dit artikel delen?

Dankzij stevig doorvragen in de Kamer hebben Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen van Forum voor Democratie enkele documenten in handen gekregen die je als een ‘smoking gun’ zou kunnen betitelen. Als de wet gevolgd wordt in Nederland kan dit wel eens betekenen dat er een levenslange gevangenisstraf dreigt voor Sigrid Kaag.

Onder zogenaamde ‘complotters’ gaat al lang de theorie rond dat onze leiders Kaag en Rutte onder invloed zijn van Klaus Schwab van het World Economic Forum (WEF). Deze op een foute James Bond schurk gelijkende man publiceerde al enige tijd geleden zijn boek “The Great Reset”. Over hoe de complete wereld en haar economie totaal hervormd moeten worden.

Visionair des Vaderlands
Voor een andere visie

Nu blijkt uit een document dat Sigrid Kaag, minister van Buitenlandse zaken, actief betrokken was bij dit plan om de bestaande wereldorde om te vormen.

Letterlijk staat er in de brief: “Your contributions to the work of the Great Reset will be especially critical at the annual meeting. Your participation in the deliberations at Davos would also ensure that the Netherlands take a large role in shaping the future of the global trading system.”

Kortom: de bijdrage van Kaag is nodig om Nederland bij te laten dragen in deze omwenteling van het wereldwijde handelssysteem. Nogal een forse omwenteling, want dit behelst onder andere het geldsysteem, maar ook en vooral de Nederlandse democratie.

Zoals Willem Elsschot al dichtte: “Tussen droom en werkelijkheid staan wetten in de weg en praktische bezwaren”. En er blijkt inderdaad een wet nogal in de weg te staan. Namelijk artikel 97a van het wetboek van strafrecht.

“Hij die met een in het buitenland gevestigd persoon of lichaam in verbinding treedt met het oogmerk om een zodanig persoon of lichaam tot het verschaffen van steun aan het voorbereiden, bevorderen of teweegbrengen van omwenteling te bewegen, om een zodanig persoon of lichaam in het daartoe opgevatte voornemen te versterken of aan een zodanig persoon of lichaam daarbij hulp toe te zeggen of te verlenen, of om omwenteling voor te bereiden, te bevorderen of teweeg te brengen, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.”

Dat het WEF een in het buitenland gevestigd lichaam is lijkt duidelijk, evenzo dat Kaag daarmee in verbinding is getreden. The Great Reset is een duidelijk poging tot een omwenteling, en Kaag heeft inderdaad hulp toegezegd om die Great Reset te bevorderen en teweeg te brengen. Kaag heeft daarin geen bijrolletje, de brief stelt uitdrukkelijk dat ze “een major force” moet gaan worden.

Er is geen andere conclusie mogelijk dan dat mevrouw Kaag, en in haar kielzog waarschijnlijk ook Mark Rutte en nog een aantal andere bewindspersonen, op grond van dit wetsartikel veroordeeld dient te worden.

Nu is de enige vraag: wie gaat die aangifte doen, en wie gaat dit uiteindelijk voor de rechter brengen? Want dat de handelingen van Kaag strafbaar zijn is duidelijk.

En dan nog even dit

Ben jij of ken jij een ondernemer die moeite heeft met de Corona-crisis? Ik wil je graag gratis helpen bij het optimaliseren van je Google campagnes. Lees hier meer.

Vond je dit artikel leuk om te lezen?

Volg deze link, en doe een éénmalige donatie of wordt vaste donateur! Eeuwige dank zal jouw deel zijn, en het maakt nieuwe artikelen mogelijk.

6 reacties

 1. Jippe hoogeveen

  Volledig mee eens, dit is landverraad. Een buitenlandse organisatie, bestaande uit nooit gekozen, antidemocratie nastrevende mensen dienen, terwijl jouw mandaat een hele andere is op basis van het feit dat jij door jouw landgenoten gekozen bent om hen te dienen….

  • Juanico Belocura

   Bewijzen verzamelen en de zaak voor de rechtbank brengen. Er niet mee wachten, de tijd loopt en straks is het te laat.

 2. Rob Guiscard

  En ondertussen zou er nog een brief zijn waaruit zou blijken dat er onder de “collaboration Agreement” een subsidie van Eur 651.000 naar het WEF zou worden overgemaakt!

  • K. Winkelaar

   Klopt, en ook die brief is echt. Tja, het is altijd fijn smijten met andermans geld, nietwaar?

 3. Chris

  Hetzelfde gaat op voor de medewerking van de NL-overheid aan de WHO…

 4. NatSoc

  levenslang zou nog te mild zijn voor haar, zij mag samen met de groep mensen die haar omkopen rechtsreeks de vulkaan in geworpen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Visionair des Vaderlands

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑