Dit artikel delen?

In deze bizarre tijd met een lockdown is het voor jou als ondernemer een hels karwei om het hoofd boven water te houden. Probeer jij ook om in ieder geval online toch nog wat klanten te vinden en omzet te maken? Omdat we elkaar toch moeten helpen bied ik bij deze mijn gratis hulp aan voor jou als ondernemer, ongeacht welke branche, om beter en effectiever te kunnen scoren met Google.

Of je het nu leuk vindt of niet, adverteren via Google Ads (Adwords) is één van de meest succesvolle manieren om online klanten te werven. Bijna elke ondernemer heeft ook wel een Google Ads account. En uit ervaring kan ik zeggen dat die over het algemeen zeer belabberd onderhouden worden.

Visionair des Vaderlands
Voor een andere visie

Ik heb meerdere jaren bij Google gewerkt om daar de grote marketing agencies te helpen bij het opzetten en beheren van Google Accounts. Die dure marketing-jongens en meisjes weten het vaak zelf ook niet helemaal, en dan kwamen ze bij mij. Dankzij die ervaring weet ik dus als geen ander hoe je succes moet halen uit een Ads campagne. En die kennis en ervaring wil ik je graag kosteloos aanbieden. Om door deze lastige tijd heen te komen.

Hoe het werkt

Laat me even weten onderin de comments-section dat je interesse hebt of stuur me een mailtje (kiwicds (apenstaart) gmail.com). Ik neem contact met je op, en we bellen even om te bespreken wat precies je doelen zijn met je campagnes. Geeft dat gesprek jou een goed gevoel, dan kun je me toegang geven tot je account (dat kan read-only zijn, zodat je zeker weet dat ik niks verander) en loop ik door je account heen om te zien wat er mis gaat of wat er beter kan. Geloof me, ik heb duizenden accounts gezien, en nog nooit één waar geen verbeterpunten te vinden waren.

Vaak zijn er besparingen tot 50% mogelijk zonder al te veel inspanning, soms zijn het de details die enorm veel verschil maken.

Ook de teksten op jouw website kunnen enorm belangrijk zijn. Daar zal ik dus ook mijn oog op richten, want het heeft geen nut om een fantastische advertentiecampagne te laten leiden naar een website die niet converteert.

Kortom: je krijgt een compleet overzicht van verbeterpunten. En als je wilt voer ik die ook voor je uit.

Nieuw met Google adverteren?

Als je nog niet op Google adverteert met je bedrijf dan geldt natuurlijk hetzelfde. Ik ben graag bereid om jouw account op te zetten, zodat je met een flitsende start kunt beginnen. En toch nog wat omzet kunt behalen.

Commercieel belang

Voor niks gaat de zon op, dus natuurlijk denk je dat ik wel een commercieel belang zal hebben. Dat klopt en is tevens onjuist. Ik bied je mijn diensten volledig gratis aan, en verwacht geen enkele tegenprestatie. Je kunt zelf bepalen of je wel of niet iets doet met de adviezen, en je kunt mijn toegang elk moment weer intrekken.

Maar mocht je enorm tevreden zijn, die kans is vrij groot al zeg ik het zelf, dan kunnen we natuurlijk afspreken dat ik voortaan tegen betaling jouw account ga onderhouden. Dat is sowieso goedkoper (en beter) dan wat een marketingbedrijf kan bieden. En dan hoop ik vervolgens dat je mij aanbeveelt aan vrienden en bekenden. Je kunt je tevredenheid ook laten blijken door mij via Backme te steunen, maar ook een bedankje via de e-mail is genoeg.

Voor wie?

Dit aanbod geldt eigenlijk voor elke ondernemer die geraakt wordt door het huidige kabinetsbeleid. Helaas heb ook ik maar 24 uur per dag tot mijn beschikking, dus als ik vol zit, dan zit ik vol. Omdat elk account anders is en ik niet met standaard templates werk is het niet te zeggen wanneer dat is. Een account voor een lokale bakker is nu eenmaal anders dan dat voor een landelijke winkelketen.

Kortom: ik wil je graag helpen met mijn kennis en expertise op het gebied van Google adverteren. Gratis. Om je te helpen zo goed mogelijk door deze gefabriceerde crisis heen te komen.

Zeker als je het beheer nu zelf doet kunnen goede tips en adviezen heel veel schelen. Laat je het beheer nu doen door een marketingbedrijf of reclamebureau dan is een second opinion vaak goud waard. Niet ieder marketingbedrijf is namelijk echt goed in wat ze beloven te doen.

Interesse? Laat het me snel horen, ik help je graag!