Voor een andere visie

Welkom bij jouw Visionair!

Dit artikel delen?

Het moest er maar eens van komen, een eigen website als Visionair des Vaderlands, mijn titel op Twitter (@KWinkelaar).

Als blanke 50-jarige vader van drie even blanke kinderen ben ik natuurlijk heel erg fout, maar dat is verder aan de lezer om te beoordelen.

Visionair des Vaderlands
Voor een andere visie

Wat mijn plannen zijn met deze site? Het liefst heel regelmatig een artikel plaatsen over de toestand van de wereld, en Nederland in het bijzonder. Want er is nogal wat aan de hand zo hier en daar, en echt positief is het allemaal niet. Aan de basis van mijn artikelen ligt vooral humor. Geen artikel zonder vrolijke noot of kwinkslag, er is immers al genoeg ellende op de wereld.

Kortom: we gaan lachend ten onder, en ik hoop een ieder regelmatig te verbazen met mijn eigen visie. Mocht je zitten te wachten op verhalen over de gruwelijke opwarming van de aarde, de geneugten van de islam, de pracht van de massa-immigratie dan ga ik je nu al teleur stellen, dat ga je hier niet lezen. Maar verder is er geen onderwerp onbespreekbaar.

Kortom: bookmark deze site (doen mensen dat nog?), of volg me op Twitter, waar ik nieuwe content natuurlijk netjes zal delen. Vragen, verzoekjes en andere leuke dingen zijn altijd welkom in de comments. Of per e-mail (gebruiken mensen dat nog) via info@vdesv.nl

Groeten van uw aller Visionair des Vaderlands!

1 reactie

  1. Kim Winkelaar

    Zo. je kunt reageren, maar met je rug tegen de muur, want alleen als je geld hebt dan is de vrijheid niet duur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Visionair des Vaderlands

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑